» تحفظ

معرفة الأسعار وتوافر

cs | de | en | ru | ar

Degustační menu

 

DEGUSTAČNÍ MENU

Rezervace degustačního menu na manager@hotelvetruse.cz nebo tel. 474 620 330
Platba a rezervace degustačního menu - týden před návštěvou
Platnost od 01.01.2018

Pětichodové degustační menu 

Amuse bouche

Zauzené máslo s mořskou solí, pečivo



Předkrm

Tatarák z marinovaného mořského vlka v křupavé trubičce s bazalkovou majonézou a lístky rukoly


1. Hlavní chod

Vepřová panenka, dýňové pyré, gratinované brambory a kapustová julienne

2. Hlavní chod

Jelení kýta "Sika" s houbovým ragú a konfitovanými zámeckými bramborami

Dezert

Pistáciový cheescake s jahodovým gelem a malinovým sorbetem

cena na osobu - 990,- Kč


Větruše Hotel& restaurant v Ústí nad Labem hodnocení
'