» RESERVIERUNG

Finden Sie Preis und Verfügbarkeit

cs | de | en | ru | ar

DENNÍ MENU 19.10. 2017

POLÉVKA

Žampionová polévka
s bylinkovými krutony
(alergeny 1, 3,7,9,12)

,-Kč

PŘEDKRM

Carpaccio z kachních prsíček

s rukolovým salátkem bazalkovým pestem

50g (alergeny 4, 8, 9, 10)

139,-Kč

HLAVNÍ CHOD


Steak z vepřové pečeně duroc
 s pečenými bramborami, červenou cibulkou a česnekovou smetanou
150g (alergeny 7)  
,-Kč

Zavařené ragů
s pikantní salsiciou a barevnými špeclemi restovanými na másle
300g (alergeny 1, 3, 7, 12,10)

,-Kč

Listový salát

s čerstvou zeleninou, jogurtovým dresinkem a krůtím prsíčkem v bylinkách

350g (alergeny 7)

139,-Kč


DEZERT

Vanilkové cremebrule
s lesním ovocem (alergeny  3, 7, 12)


,-Kč


UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY!

Veškerá naše jídla z poledního menu mohou obsahovat stopy alergenů 1 - 14:


 1) Obiloviny obsahující lepek

 2) Korýši a výrobky z nich

 3) Vejce a výrobky z nich

 4) Ryby a výrobky z nich

 5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

 6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich

 7) Mléko a výrobky z něj

 8) Skořápkové plody a výrobky z nich

 9) Celer a výrobky z něj

10) Hořčice a výrobky z ní

11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14) Měkkýši a výrobky z nich


Nová vrstva...
Nová vrstva...
Větruše Hotel& restaurant v Ústí nad Labem hodnocení
'