» RESERVIERUNG

Finden Sie Preis und Verfügbarkeit

cs | de | en | ru | ar

Degustační menu

 

DEGUSTAČNÍ MENU

Rezervace degustačního menu na manager@hotelvetruse.cz nebo tel. 474 620 330
Platba a rezervace degustačního menu - 24 hodin před návštěvou
Platnost od 01.01.2018

Pětichodové degustační menu 

Amuse bouche

Zauzené máslo s mořskou solí, pečivo



Předkrm

Rulandské šedé Sedlák 0,1 dcl

Restované tygří krevety s rajčaty a bazalkovým krémem


1. Hlavní chod

Candát s pyré z černého kořene s restovanou zeleninou

2. Hlavní chod

Dornfelder Čech 0,1 dcl

Hovězí steak Rossiny s restovaným foie grass, madeira omáčkou a pečenými grenailemi

Dezert

Bezinkový cheesecake s hruškovým kompotem

cena na osobu - 990,- Kč


Větruše Hotel& restaurant v Ústí nad Labem hodnocení
'