» Rezervace

Zjistěte si cenu a dostupnost

cs | de | en | ru | ar

DENNÍ MENU 20. 2. 2017

POLÉVKA

z pečeného celeru
s tyrolským špekem a krutony

(alergeny 1, 3, 7, 9)

45,-Kč


PŘEDKRM

Pomazánka z pečeného bůčku

s perlovou cibulkou a rozpečeným chlebem

100g (alergeny 1, 10)

68,-Kč



HLAVNÍ CHOD


Restované nudličky z hovězího Rumpsteaku

s červenou cibulkou, fritovanými bramborami a tyrolským špekem

250g (alergeny 9)

155,-Kč

Steak z krůtího prsíčka

s barevnou čočkou, restovanými paprikami a tymiánovou omáčkou

150g (alergeny 1, 7)

139,-Kč

Těstovinový salát

 se zeleninou, jogurtovým dresinkem a kuřecím masem
300g (alergeny 1, 3, 7, 10)

126,-Kč


DEZERT

Malinový trhanec

s vanilkovou zmrzlinou
(alergeny 1, 3, 7, 12)

99,-Kč




UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY!

Veškerá naše jídla z poledního menu mohou obsahovat stopy alergenů 1 - 14:


 1) Obiloviny obsahující lepek

 2) Korýši a výrobky z nich

 3) Vejce a výrobky z nich

 4) Ryby a výrobky z nich

 5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

 6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich

 7) Mléko a výrobky z něj

 8) Skořápkové plody a výrobky z nich

 9) Celer a výrobky z něj

10) Hořčice a výrobky z ní

11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14) Měkkýši a výrobky z nich


Nová vrstva...
Nová vrstva...
Větruše Hotel& restaurant v Ústí nad Labem hodnocení
'