» Rezervace

Zjistěte si cenu a dostupnost

cs | de | en | ru | ar

Degustační menu

 

DEGUSTAČNÍ MENU

Rezervace degustačního menu na manager@hotelvetruse.cz nebo tel. 474 620 330
Platba a rezervace degustačního menu - týden před návštěvou

Pětichodové degustační menu 

Amuse bouche

Zauzené máslo s mořskou solí, pečivo



Předkrm

Tartar z telecího rumpsteaku, sušené tomaty a kapary v křupavé trubičce


1. Hlavní chod

Filátko z mořského vlka, restovaný chřest, raviola plněná hráškovým purée, máslová omáčka

2. Hlavní chod

Kachní prso připravené dorůžova, bazalkové zelí, purée z česneku a bramborová kroketa s oříšky

Dezert

Svádovské jahody s barevným pepřem, marinovanou rebarborou v malinové omáčce a čokoládovou hlínou
cena na osobu - 890,- Kč
Sedmichodové degustační menu

Amuse bouche

Zauzené máslo s mořskou solí, pečivo

Polévka

Krém z pečených paprik,marinovaná cuketa, smažené hovězí maso a bylinkový olej

Předkrm

Grilované tygří krevety, variace rajčat, chlebové chipsy, bazalkový krém

1. Hlavní chod

Grilované prso z perličky, restovaný mladý špenát, rozmarýnový glace, pečený celer

2. Hlavní chod

Hovězí rumpsteak, restovaná cuketa s liškami, bramborový röst a omáčka se šalotkami a tyrolským špekem

 

Sorbet

Malinový sorbet se sektem

Dezert

Smetanový kozí sýr, ovocná polévka, pěna z vinného octa, medové ořechy, malinové pusinky

cena na osobu - 1190,- Kč
Větruše Hotel& restaurant v Ústí nad Labem hodnocení
'